voor-welke-leeftijd-zijn-nanoblocks-geschikt

Voor welke leeftijd zijn Nanoblocks geschikt?

Wij krijgen regelmatig de vraag voor welke leeftijd de Nanoblocks geschikt zijn. De blokken van Nanoblocks zijn een stuk kleiner dan die van LEGO dus voor de kleine kinderen zij ze niet geschikt. Let er daarom op dat de Nanoblocks buiten het bereik van kleine kinderen blijven. Dit is vanwege het stikkingsgevaar.

Ons advies

In principe geven we op onze webshop het advies dat de Nanoblocks geschikt zijn vanaf 14 jaar. Dit is slechts een schatting en we willen je er ook graag op wijzen dat je zelf beter kunt inschatten of je kind met Nanoblocks kan spelen. We zien toch vaak dat kinderen die jonger zijn dan 14 jaar prima kunnen bouwen met Nanoblocks. In principe zijn Nanoblocks geschikt voor jong en oud. Meestal is het bouwen met deze kleine stenen voor kinderen makkelijker omdat zij nog kleine handen en vingers hebben. De steentjes zijn erg klein waardoor dit voor hen makkelijker gaat.

Verschillende gradaties

De bouwpakketten die wij aanbieden in onze webshop zijn van verschillende niveaus. We bieden grote en kleine pakketten aan. Hoe groter het bouwwerk hoe moeilijker het is. Gelukkig hebben we een groot en divers aanbod waardoor er voor iedereen een geschikt bouwpakket is. Nanoblocks is leuk voor diverse leeftijden. We zien dat niet alleen kinderen plezier hebben om hele bouwwerken in elkaar te zetten. Ook volwassenen vinden het een leuke en ontspannen bezigheid. Daarnaast is het ook leuk om samen een bouwwerk in elkaar te zetten. Het is slim om eerst met een klein bouwpakket te beginnen. Zo kun je wennen aan het bouwen met deze kleine blokken en als je merkt dat dit jou of je kind makkelijk afgaat kun je natuurlijk grotere bouwpakketten bestellen. We blijven ons assortiment vernieuwen en uitbreiden dus houd onze website in de gaten voor bouwpakketten van nieuwe figuren, gebouwen of tv personages.