Londen Nanoblocks van Crebo

Nieuwe NanoBlocks

Er staan weer nieuwe NanoBlocks in onze Crebo webshop! Maar liefst 88 nieuwe Pokémon pakketten zijn er dit weekend toegevoegd aan onze collectie. In de aankomende dagen zullen wij onze webshop verder vullen met o.a. gebouwen en figuren bekend van TV. Ook is het vanaf volgende week mogelijk om je NanoBlocks in te laten pakken in verschillende cadeauverpakkingen.

Nieuwe Nanoblocks

Mickey Mouse Nanoblocks CreboCreboBlocks selecteert de meest actuele en tofste Nanoblock pakketten voor de Nederlandse en Belgische markt. Zo zijn wij continue bezig met de zoektocht naar nieuwe NanoBlocks om aan onze shop toe te voegen. Binnenkort starten wij bijvoorbeeld met onze unieke CreboBlock smilies.

Zo proberen wij onze klanten een ruime keuze te bieden! Ben jij op zoek naar nieuwe NanoBlocks of vind jij dat er nog Block pakketten missen in onze webshop? Laat het ons dan weten! Wij vinden het leuk om te vernieuwen en onze klanten op hun wenken te bedienen. Houdt onze online winkel dus in de gaten voor de meeste nieuwe Nanoblocks.

CreboBlocks Pokémon

Zoals al eerder besproken hebben wij recent een hele berg Pokémon block pakketten toegevoegd aan onze shop. Maar liefst 88 verschillende figuren! Naast de losse Pokemons verkopen wij nu ook PokeBalls. Deze zijn erg in trek dus wees er snel bij en spaar ze allemaal!

De aankomende weken gaan wij opzoek naar nog meer nieuwe Pokémons om onze collectie mega compleet te maken. Naast deze CreboBlocks gaan wij ook onze categorie gebouwen flink uitbreiden. Wij verwachten dat deze pakketten vooral onder ouderen erg in trek zullen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bekend stadion of een grote bekende kerk uit Engeland.