Nano blocks

Ben je op zoek naar bouwblokken om de leukste figuren mee te bouwen? Dan ben je bij Creboblocks aan het juiste adres! Wij zijn een verkoper van Nano blocks. Dit zijn kleine blokken die op lego lijken, alleen zijn ze een stuk kleiner. Deze blokken zijn de nieuwste rage in Nederland en België. Deze bouwpakketten zijn er in verschillende vormen en maten. Het is maar net wat jij het leukst vind om te maken. Wij proberen onze webshop zo actueel mogelijk te houden!

Waarom bouwblokken van Nano blocks?

De bouwblokken van Nano blocks stimuleren de creativiteit en de motoriek van kinderen. Door de kleine blokken wordt de fijne motoriek ontwikkeld. Al onze bouwprojecten worden met een handleiding geleverd.  Je hebt gegarandeerd uren bouwplezier van onze bouwpakketten. Creboblocks zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er goed mee uit de voeten. Even je gedachten verzetten en aan de slag met een groot bouwpakket kan zeer ontspannen werken voor volwassenen. Daarnaast hoef je de deur niet uit voor deze hobby want je kunt gewoon thuis aan de slag gaan.

Wat kun je bouwen met Nano blocks van Crebo?

Met de bouwblokken van Creboblocks kun je verschillende figuren bouwen. De populairste bouwpakketten zijn toch wel die van tv figuren en bekende gebouwen. Gelukkig hebben we een ruim assortiment dus heb je genoeg keuze! Naast bekende tv figuren zoals Pokemon en Disney hebben we ook figuren van Spongebob. Verder hebben we ook verschillende smileys. Er is dus voor iedereen wat wils. Daarnaast blijven wij op zoek naar de leukste en nieuwste nano blocks en zullen zo onze webshop blijven vullen met de tofste creaties.

Meer weten?

Wil je meer weten over de nano blocks van Creboblocks of wil je een bouwpakket bestellen? Neem dan contact op of bekijk onze online shop.