bouwpakket-lego

Ben je op zoek naar een bouwpakket van lego? Bij Crebobloks hebben we bouwpakketten van kleine lego. Creboblocks is een soort lego, maar dan kleiner. Het idee is hetzelfde als bij lego, namelijk figuren bouwen met kleine blokken. De blokken van Crebobloks zijn de nieuwste rage in Nederland en België.

Waarom een bouwpakket van Creboblocks?

Wanneer je een bouwpakket van Creboblocks aanschaft heb je daar uren bouwplezier van. Het bouwen met blokken draagt voor kinderen bij aan de ontwikkeling van creativiteit en van de fijne motoriek. Daarnaast werkt het ontspannen voor volwassenen. Even het verstand op nul en bouwen maar! Bouwen met Creboblocks is geschikt voor jong en oud. Wel raden we aan om de Creboblocks te gebruiken vanaf 14 jaar. Dit omdat de steentjes erg klein zijn waardoor het lastig kan zijn voor de jongere kinderen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je kind onder de 14 jaar ook kan bouwen met Creboblocks. Uiteindelijk weet je dat zelf natuurlijk het beste. Je kunt ook samen een bouwwerk in elkaar zetten, dat is wel zo gezellig. Voordeel van deze hobby is dat je deze gewoon thuis kunt uitvoeren.

Wat kun je bouwen met Creboblocks?

Op onze website vind je verschillende bouwpakketten van Creboblocks. Je hebt ontzettend veel keuze uit diverse tv-figuren en bekende gebouwen. We hebben bijvoorbeeld figuren van Pokemon, spongebob en Disney. Daarnaast hebben we bouwpakketten van verschillende smileys. Er is genoeg keus en er komen ook steeds meer figuren bij dus houd de website in de gaten!

Meer weten?

Wil je meer weten over een bouwpakket van lego van Creboblocks of wil je een bouwpakket bestellen? Neem dan contact op of bezoek onze online shop.